Over mij

Mijn naam is Antoinette Marks (1963) en ik ben al ruim 30 jaar werkzaam als verpleegkundige in de reguliere zorg. Na jaren als docent Verpleegkunde in UMC St Radboud in Nijmegen ben ik nu ruim 20 jaar als praktijkverpleegkundige in een huisartsenpraktijk werkzaam.

Naast mijn werk heb ik sinds 2013 een praktijk aan huis als voetreflex plus therapeut. In 2012 ben ik gestart met de 3 jarige post-HBO opleiding tot voetreflextherapeut bij Total Health te Breda, welke ik in mei 2015 heb afgerond.

Wij hebben ook een Bed & Breakfast aan huis; B&B Landelijk Leur.

Ik heb verschillende voetreflexologie specialisaties gedaan zoals bij zwangerschap , baby voetreflexologie, bij migraine, huidproblemen, menstruatie- en overgangsklachten.

Mijn scriptie onderzoek heb ik gedaan over voetreflexplus- behandelingen bij slaapproblemen (zowel in- als doorslaapproblemen) en daar zijn hele goede resultaten mee behaald.

Tijdens het laatste jaar van mijn opleiding ben ik met een groep medestudenten op studiereis naar Beijing gegaan. Aan het China Beijing International Acupuncture Training Center hebben wij 3 weken trainingen gevolgd in de Tui Na (Chinese traditionele massagetechniek). Naast deze trainingen aan deze universiteit, liepen we stage in het Massage Hospital Beijing, waar we de artsen in actie zagen. Een geweldige ervaring om zo in bepaalde technieken een betere verdieping te hebben.

 

IMG-20141013-WA0013

IMG-20141015-WA0002

IMG_20140114_115507

 

Een aantal keer per jaar doe ik mee aan festivals of Goede Doelen acties; zie pagina Nieuws+info

Voor meer info, aanbiedingen of weetjes heb ik ook een facebookpagina voor mijn praktijk Voetbalanz , te vinden onder mijn contactgegevens of via www.facebook.nl/voetbalanz