Nieuws+links

Nieuws

Accreditatie; Op 26 oktober 2023 is de praktijk gevisiteerd door de beroepsgroep VNRT en heeft opnieuw voor 5 jaar de praktijk en praktijkvoering goedgekeurd. Daarmee is gezien dat ik voldoe aan alle eisen die worden gesteld aan een goede Voetreflextherapie praktijk en onder andere is dit ook een essentiële voorwaarde voor vergoeding door de zorgverzekeraars.

Studiereis Bali; in september 2023 ben ik op studiereis geweest naar Bali en heb o.a. scholing gehad in Zen- Shiatsu stoelmassage en Balineese lichaamsmassage. Binnenkort zullen deze behandelingen mogelijk zijn.

Pedicure; sinds 2021 ben ik naast voetreflextherapeute ook gediplomeerd pedicure; In deze praktijkruimte in ons huis gelegen, op de begane grond, geef ik pedicurebehandelingen op afspraak. Alleen bij hoge uitzondering werk ik ambulant; d.w.z. bij iemand thuis.

Access Bars ®; in 2019 heb ik mijn Access Bars certificaat behaald;

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn (De Bars)? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in je leven hebt opgeslagen. Zie de Bars als de harde schijf van je computer. Het is letterlijk alles wat je in je leven hebt opgeslagen. Het nalopen/runnen van de Bars kan deze bestanden en programma’s verwijderen. Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer. Ook zeer geschikt voor kinderen die niet kunnen slapen met ADHD/ADD, ODD, PDDNOS, faalangst, onzekerheid, hooggevoeligheid etc.

Zwangerschaps- en babyreflexologie! Voor beiden heb ik een geaccrediteerde scholing afgerond. Heerlijke massages voor tijdens de zwangerschap en evt. ook rondom de uitgetelde datum en bevalling. Babyreflex is samen met uw baby oefenen en verschillende massages leren zodat u ze zelf kunt uitvoeren…. Voor ouders maar ook voor oma’s en opa’s. Dit kan individueel of in groepsverband. Zie ook babyreflex.nl voor informatie en nadere uitleg.

Vanwege de behaalde specialisatie Zwangerschapsreflexologie bij Carla Huis in ’t Veld sta ik inmiddels in het register http://www.zwangerschapsreflexologie.nl

DoTerra’s  Aroma Touch Techniek ®
Laat je onderdompelen in 8 essentiële oliën en ervaar wat het met jou doet. Tijdens de AromaTouch Techniek werk ik uitsluitend met de CPTG oliën van dōTERRA. Het proces omvat 4 stappen: reductie van stress, verbetering van het immuunsysteem, reductie van ontstekingsreacties in het lichaam en als laatste het evenwicht herstellen in je lichaam. Elke stap in het proces omvat twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren.

 

 

 

 

Links

https://rbcz.nu/

https://www.scag.nl/

https://www.vnrt.nl/clienten/

VNRT vergoedingenoverzicht

https://www.integralereflexologie.nl/zwangerschaps-reflexologie

www.floortuinstra.nl

www.totalhealth.eu